Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Rush:Every man is driven by something

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

Rush (2013)


Γίνεται μια ταινία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να είναι μία από τις καλύτερες του 2013; Και όμως γίνεται.. Ο Ron Howard (θα συνεργαστεί και φέτος με τον Chris Hemsworth στο must-watch "In the Heart of the Sea) μας πηγαίνει πίσω στο 1976 και στην πιο σκληρή μονομαχία στην ιστορία της Formula 1. James Hunt και Niki Lauda μαζί με τις ιστορίες τους δημιουργούν το background για μία κόντρα που ξεφεύγει από τα όρια των μονοθεσίων τους σε μία εποχή που οι οδηγοί έπαιζαν τη ζωή τους κορόνα γράμματα.



Να την δείτε γιατί:
  • Ο Ron Howard καταφέρνει να αποδώσει με μεγάλη επιτυχία την αγωνία και τις χάρες της Formula 1
  • Έχει καταπληκτική ηθοποιία με αποκορύφωμα τον Daniel Brühl, έναν ισπανό που έπαιξε με τεράστια επιτυχία έναν αυστριακό (Niki Lauda)

Να μην την δείτε γιατί:
  • Δεν σας αρέσει το θέμα (ο μοναδικός λόγος)
Κάνει για βράδυ παρέας;

Εννοείται πως κάνει. Ειδικά για βράδυ αντροπαρέας συστήνεται ανεπιφύλακτα. Μία ταινία με καταπληκτική ηθοποιία  που πιάνει ακριβώς το νόημα της πιο ρομαντικής αλλά και επικίνδυνης Formula 1 και το μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου