Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Predator: When the Hunter becomes the Hunted

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

Predator (1987)


Αν κάτι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια για την δεκαετία του 1980 είναι ότι ήταν η χρυσή εποχή των action movies. Franchises-εταιρείες και καριέρες χτίστηκαν εκείνη την εποχή για σχεδόν όλους τους action stars που βλέπουμε πλέον στο "Κάτι γερασμένα παλικάρια"...εχμ Expendables.
Ένα από αυτά τα action διαμάντια είναι και η ταινία Predator. Πολλοί την τσουβαλιάζουν στους σάκους με τις cult ταινίες της εποχής κυρίως λόγω των κάκιστων sequel .Όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά το Predator είναι από τις πιο έντονες και αγχώδεις ταινίες δράσεις που έχουν βγει στις αίθουσες. Η υπόθεση απλή. Ματσό commandos αναλαμβάνουν μια διάσωση στην ζούγκλα. Αλλά γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μόνο αντάρτες κρυμμένοι στα δέντρα..



Να την δείτε γιατί:
  • Έχουμε τον Arnold στα καλύτερά του (ατάκες,φυσική κατάσταση)
  • Οι υπόλοιποι είναι το πιο γεμάτο αδρεναλίνη και  cast που έχετε δει. (Ξεχωρίζει ο Apollo Creed/Carl Weathers από το Rocky)
  • Πολύ καλή σκηνοθεσία από τον John McTiernan που αφήνει το αίσθημα του κυνηγιού να περάσει στον θεατή (Σκηνοθέτησε τα Die Hard 1/3 καθώς και το Hunt for the Red October)

Να μην την δείτε γιατί:
  • Αφήνει πίσω της τον ρεαλισμό για ματσό ηρωισμούς κλασσικούς σε 80s action movies
  • Τα εφέ της ταινίας δεν είναι και τα καλύτερα εν έτη 2015

Κάνει για βράδυ παρέας;

Ασφαλώς και κάνει, ιδιαίτερα για βράδυ αντροπαρέας το Predator θα προσφέρει άφθονο γέλιο με τις ατάκες του και θα βγάλει γούστα με τις σκηνές δράσης του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου