Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Batman V Superman-Dawn of Justice Trailer: Tell me, Do you bleed?

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

Batman V Superman- Dawn of Justice Trailer

Eπιτέλους η Warner Brothers αρχίζει να μαθαίνει από την Marvel. Όταν το trailer του Avengers: Age of Ultron leakαρε  η Marvel το έβγαλε αμέσως και επίσημα στο διαδίκτυο. Η Warner Brothers έκανε το ίδιο χθες το βράδυ (17/04) όταν την Πέμπτη (16/04) κυκλοφόρησε το trailer σε κακή ποιότητα από την κάμερα ενός κινητού.

Οπότε αν δεν το έχετε δει ήδη,βρίσκεται στο τέλος του άρθρου!

Ξεκινάμε την ανάλυση λοιπόν:


Στο trailer βλέπουμε τον Superman να είναι στο κέντρο μίας τεράστιας συζήτησης μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Η κοινή γνώμη είναι διχασμένη με κάποιους να λατρεύουν τον Superman και κάποιους να τον μισούν. Ακούμε επίσης τον Lex Luthor (Jesse Eisenberg) να λέει ότι "Πλέον ξέρουμε ότι οι δαίμονες δεν έρχονται από τα έγκατα της γής,αλλά από τους ουρανούς".

Τέλος βλέπουμε τον Ben Affleck σαν Bruce Wayne να κοιτάει την στολή του Batman. Ακούμε την φωνή του Alfred (Jeremy Irons) να λέει ότι "η αδυναμία είναι που κάνει καλούς ανθρώπους, απάνθρωπους". Στο τέλος, βλέπουμε τον Batman πλήρως οπλισμένο να βρίσκεται απέναντι στον Superman λέγοντας τις απίστευτες ατάκες. "Do you bleed?" "You will".

Απολαύστε το σε πλήρες HD! (επιτέλους)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου