Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

John Wick: The one you send to kill the Boogeyman

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

John Wick (2014)


Είσαι ο πιο αποτελεσματικός δολοφόνος στην ιστορία του υποκόσμου. Η γυναίκα σου, αυτή για την οποία άφησες τον υπόκοσμο αυτό πεθαίνει. Σου αφήνει ένα σκυλάκι, μία άγκυρα που σε κρατάει στον κόσμο της αρετής. Και κάποιος το σκοτώνει. Επίτηδες και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ότι ακολουθεί είναι η καλύτερη ταινία δράσης του 2014. Ο Keanu Reeves (πείτε ότι θέλετε για τις υποκριτικές του ικανότητες) δίνει πιθανότατα την καλύτερη action ερμηνεία της καριέρας του ως John Wick και παίρνει την εκδίκηση του.


Να την δείτε γιατί:
  • O Keanu Reeves αποδεικνύει πως πρέπει να είναι ένας σύγχρονος action star μη χρησιμοποιώντας κασκαντέρ και γυρίζοντας μόνος του ακόμα και τις πιο δύσκολες σκηνές
  • Η δράση είναι γυρισμένη άψογα (ειδικά η σκηνή στο club)
  • Οι δημιουργοί χτίζουν έναν "υπόκοσμο" με νόμους και κανόνες ικανούς να στηρίξουν ένα ολόκληρο franchise

Να μην την δείτε γιατί:
  • Δεν είναι ρεαλιστικό σε πολλά σημεία (από την άλλη δεν ήταν αυτός ο σκοπός της ταινίας)

Κάνει για βράδυ παρέας;

Το John Wick είναι μία ταινία που ξέρει τι είναι (ταινία δράσης) και το πραγματεύεται τέλεια. Με καταιγιστικό ρυθμό, αλλά και ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει τους action fans και αυτό το καταφέρνει στον μέγιστο βαθμό. Προσδεθείτε και δείτε την απόλυτη εμπειρία εκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου