Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

The Judge: Defend your honor

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

The Judge (2014)


Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά ο ηθοποιός Robert Downey Jr. υπήρχε και πριν τον Iron Man. Δεν ήταν πάντα επι σκηνής ο δισεκατομμυριούχος playboy που είναι πλέον και στην πραγματικότητα. Στο The Judge βλέπουμε ξανά τι συμβαίνει όταν ο RDJ, μαζί με ένα εξαιρετικό καστ αποφασίζει να ξεσκονίσει τις ικανότητες του στην ηθοποιία. 
Σεναριακά η ταινία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Hank Palmer είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος δικηγόρος στο Chicago όταν μετά τον θάνατο της μητέρας του επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη που γεννήθηκε, μόνο για να βρει τον πατέρα του , τον αυστηρό και ακριβοδίκαιο Δικαστή Palmer (εξαιρετικά παιγμένο από τον Robert Duvall) κατηγορούμενο για φόνο.



Να την δείτε γιατί:
  • Η ηθοποιοί δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες με επικεφαλής του RDJ και Robert Duvall
  • Είναι ένα family drama παλαιάς κοπής που πετυχαίνει όλες τις συναισθηματικές νότες που θέλει.

Να μην την δείτε εαν:
  • Περιμένετε να δείτε δικαστικό θρίλερ. Παρά το γεγονός ότι η ταινία περιστρέφεται γύρω από μια υπόθεση,αυτή δεν είναι παρά η πρόφαση για το family drama που προαναφέραμε.


Κάνει για βράδυ παρέας;

Θεωρώ το The Judge μία πολύ καλή ταινία,μην παρεξηγηθώ. Αλλά παράλληλα την θεωρώ και μία ταινία ιδανική για προσωπική θεαση. Είναι ελαφρώς αργή και χτίζει την ένταση με τον δικό της ρυθμό, πράγμα που δεν είναι και το ιδανικό για θέαση με παρέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου