Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Οι 15 πιο αναμενόμενες ταινίες του 2015 Part 1

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:


Most Anticipated Movies of 2015


Με την νέα χρονιά ξεκινά και μία νέα σεζόν για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Και τι χρονιά που αναμένεται να είναι. Με μεγάλες παραγωγές, με ανεξάρτητες ταινίες με βλέψεις στα επόμενα Oscars, με comic-book movies, με την επιστροφή πολυαναμενόμενων franchises. Μία χρονιά που θα τα έχει όπως φαίνεται όλα. 

Στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα Top-15 .σε τρία μέρη, των πιο αναμενόμενων ταινιών της χρονιάς έτσι ώστε να αρχίσουμε την χρονιά...κινηματογραφικά!


Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο μεγαλύτερο εύρος ταινιών γίνεται κρατώντας κατά νου ότι οι πιο ποιοτικές ταινίες και "oscar baits" δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

15.Ant-Man: Size does not matter


Όπως φαίνεται η Marvel χώμα πιάνει και γίνεται χρυσάφι. Όχι άδικα βέβαια καθώς η Marvel έχει κατανοήσει τον τρόπο που πρέπει να δομηθεί ένα σύμπαν comic-book ταινιών. Έτσι παρότι το Ant-Man έχει περάσει από σαράντα κύματα κατά την παραγωγή του,(αλλαγή σκηνοθέτη,τροποποίηση σεναρίου) και διαθέτει έναν βασικό χαρακτήρα που δεν είναι και ο πιο δημοφιλής στην geek κοινότητα ελπίζουμε να μας δικαιώσει. 
Kυκλοφορία: 17 Ιουλίου 2015

14.Kingsman-Secret Service: Manners Maketh Man


Ο βασικός λόγος που προσδοκούμε την ταινία αυτή είναι πέρα από το εντυπωσιακό trailer της, το γεγονός ότι σκηνοθετείται από τον Matthew Vaughn που μας έφερε το εκπληκτικό X-Men:First Class. Δράση,στυλ και βρετανικό χιούμορ κάνουν την ταινία πολύ ενδιαφέρουσα. Α και Samuel L. Jackson στον ρόλο του κακου; Count me In.

Κυκλοφορία: 13 Φεβρουαρίου 2015



13.Taken 3: It Ends Here

Παρά το γεγονός ότι το Taken 2 ήταν μία αποτυχία από πλευράς ποιότητας, έφερε τόσα χρήματα στα ταμεία που το τρίτο μέρος της τριλογίας ήταν θέμα χρόνου. Αν με ρωτούσατε το καλοκαίρι δεν υπήρχε περίπτωση να έβαζα το Tak3n στη λίστα με τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2015 καθώς φανταζόμουν τον Liam Neeson απλά να λαμβάνει το τελευταίο check για τον ρόλο του ως Brian Mills.
Και όμως. Το Trailer ήρθε και μας άλλαξε την γνώμη.Προσθέτοντας ένα πολύ ωραίο twist και με τον Mills να παλεύει για την ζωή του ενάντια στο νόμο αυτή τη φορά δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε: Good Luck

Κυκλοφορία: 9 Ιανουαρίου 2015



12.Inside Out: Ever wonder what's inside your mind?


Από την πιο καινοτόμα παραγωγό animation ταινιών της τελευταίας 20ετίας έρχεται το Inside Out μία ταινία που μας συστήνει στα συναισθήματα μέσα στο μυαλό μας. Joy,Fear, Disgust,Anger, Sadness συζούν, μαλώνουν και αμφιταλαντεύονται μέσα στο κεφάλι μας καθώς μας καθοδηγούν στην ζωή μας. Μία πολύ έξυπνη ιδέα για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα βρει εξαιρετική αντιμετώπιση από την Pixar. 

Κυκλοφορία: 19 Ιουνίου 2015



11.In the Heart of the Sea: Of Man and Beast



Σε μία από τις πιο αναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς, ο Chris Hemsworth συνεργάζεται με τον Ron Howard (Rush,Apollo 13, A Beautiful Mind) για να μας φέρουν στην μεγάλη την τραγωδία του Essex, τη αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο του Moby Dick. Το trailer δείχνει να είναι φυσικά άψογο στυλιστικά και με τον Hemsworth να έχει αποδείξει ότι πέρα από μπρατσαράς είναι και πολύ καλός ηθοποιός δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι να φοβόμαστε. Α must watch.

Κυκλοφορία: 26 Μαρτίου 2015



Αυτό ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα του Top 15. Stay tuned για την συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου