Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.

Όλοι έχουμε βαρεθεί να συγκρίνουμε βαθμολογίες στο IMDB

Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews, το blog που θα δίνει προτάσεις για ταινίες για όλους και κυρίως που να διαβάζονται σε μερικά δευτερόλεπτα.

Sit back and let us entertain you.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Nightcrawler: If it bleeds it leads

Η Buddy Movies Night παρουσιάζει:

Nightcrawler (2014) 





Οι πιο πολλοί ηθοποιοί επιζητουν έναν breakout role o οποίος θα τους καταστησει ως ένα από τα πιθανά ανερχόμενα αστέρια του Hollywood. Φυσικά ο Jake Gyllenhaal (Σωστή προφορά Γιουλεν-χολ) δεν ήταν  άγνωστος στο ευρύ κοινό αλλά η παρουσία του στο Nightcrawler, μαζί με το περσινό Prisoners είναι τόσο δυνατές που τον καθιστούν ένα από τα πια καυτά ονόματα στην παραγωγή ταινιών. Βλέποντας τον να χάνεται μέσα στον χαρακτήρα του  Louis Bloom δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι η μη υποψηφιότητα του για Oscar ήταν κατάφορα άδικη.Το σενάριο ακολουθεί τον παραπάνω ήρωα στην προσπάθεια του να επιτύχει στην νυχτερινή δημοσιογραφία του Los Angeles όπου το σύνθημα είναι If it bleeds,it leads. Καταλαβαίνετε τη συνέχεια..



Να την δείτε γιατί:

  • Ο Jake Gylenhaal δίνει την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του,μέχρι την επόμενη.
  • Δίνει μία ρεαλιστική ματιά στο επάγγελμα του Nightcrawler του σύγχρονου αρπακτικού των ειδήσεων.
  • Παρουσιάζει ένα Los Angeles μακριά από τα φώτα και τη λαμψη που έχουμε συνηθίσει.


Να μην την δείτε αν:
  • Δεν σας αρέσουν οι "σκοτεινές" και "αντι-ηρωικές" ταινίες


Κάνει για βράδυ παρέας;

Το Nightcrawler είναι μία ταινία που παρά το χαμηλό της budget καταφέρνει όχι μόνο να προσφέρει έντονες συγκινήσεις αλλά και έντονη δράση. Με καταπληκτικές ερμηνείες και σκηνοθεσία, είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του 2014 και φυσικά συστήνεται ανεπιφύλακτα.


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ταινιάκι. Συμφωνώ οτι άξιζε υποψηφιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι ήταν μία από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς. Έπεσε όμως (δυστυχως για αυτόν, ευτυχώς για εμάς) σε ένα από τα καλύτερα έτη όσον αφορά την ποιότητα των ερμηνειών. Θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Bradley Cooper πχ αλλά η απόφαση ήταν δύσκολη όπως και να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή